Kunststation Delden

Kunststation Delden is gelegen in de mooie groene omgeving van Delden in de Hof van Twente. Het voormalig stationsgebouw is het onderkomen geworden van Het Kunststation, een vernieuwend sociaal kunstplatform dat gerund wordt door de organisatie MIKC, kunstenaars en vrijwilligers. Het platform richt zich op actuele maatschappij kritische onderwerpen die tot uiting worden gebracht door vernieuwende kunstprojecten, indrukwekkende thema exposities en social design.

 

In het Kunststation Delden zijn gevestigd :

MIKC: Kunstenaars initiatief MIKC zorgt voor de artistieke invulling van het Kunststation Delden , daarnaast organiseert zij grote kunst projecten op internationaal niveau.

Perron een: Expositieruimte in de voormalige wachtkamer van het stationsgebouw alleen van buiten te bezichtigen. Platform voor vernieuwende ruimtelijke beeldende kunst en is internationaal georiënteerd. Tevens platform voor startende kunstenaars.

Het-Loket: Project- en ontmoetingsruimte die wordt gebruikt voor educatie, optredens, openingen, workshops, social design, multi-media, interactieve kunstinstallaties en het Kids-Kunst atelier.

Kunstcafé: We schenken biologische koffie en thee.

 

 

Privacyverklaring